страдательный залог /
passive voice
поставьте глагол в форму страдательного залога
[start-answers-block type=3]
EXAMPLE
[first=" " word="" beginning=" These letters " answer="will not be sent" ending=" tomorrow. (not / to send - Future Simple) "]
ANSWER
These letters will not be sent tomorrow.
1. [first=" " word="" beginning=" The windows " answer="were shut down" ending=" before the storm. (to shut down - Past Simple) "]
2. [first=" " word="" beginning=" These phones " answer="are made" ending=" in China. (to make - Present Simple) "]
3. [first=" " word="" beginning=" You " answer="will be informed" ending=" immediately. (to inform - Future Simple) "]
4. [first=" " word="" beginning=" Mark " answer="was driven" ending=" to school by his mother. (to drive - Past Simple) "]
5. [first=" " word="" beginning=" Jack " answer="was not paid" ending=" much for his job. (not / pay - Past Simple) "]
6. [first=" " word="" beginning=" The guests " answer="will be greeted" ending=" at the entrance. (to greet - Future Simple) "]
7. [first=" " word="" beginning=" The lost hiker " answer="was found" ending=" alive and well by the rescuers. (to find - Past Simple) "]
8. [first=" " word="" beginning=" At last we " answer="were served" ending=" by our waiter. (to serve - Past Simple) "]
9. [first=" " word="" beginning=" Her money " answer="was stolen" ending=" in the street. (to steal - Past Simple) "]
10. [first=" " word="" beginning=" New lights " answer="will be installed" ending=" in the city center. (to install - Future Simple) "]
[end-answers-block]